Korrespondentieblad : officieel orgaan der Vakbonden aangesloten aan de Syndikale Commissie. - Syndikale Kommissie der Werkliedenpartij en der Onafhankelijke Vakbonden (Brussel : Syndikale Commissie, 1907)
Bibliotheek Camille Huysmans
Online raadpleegbaar
Microfilms worden niet geraadpleegd
Zie ook : Journal des Correspondances
Wijziging ondertitel vanaf jan. 1910: Officieel orgaan van de Vakbonden aangesloten bij de Syndikale Kommissie der Werkliedenpartij en der Onafhankelijke Vakbonden
Periodiciteit: maandelijks
Hoofdredactie: Sekretariaat der redactie: jan. 1907: C. Huysmans
Keywords: syndicale pers