't Kanalje. (Antwerpen : Algemeene Centrale der Bouw-en Ameublementswerkers en Gemengde Vakken, 1920)
Ondertitel: Orgaan der PGV (enkel op 1 dec 1920)Redactie: Frans Engels, Fr. Van Dijck, Jos. StasBeheer/Administratie: Ommeganckstraat 49, bureel 7, AntwerpenDrukker: Delplace & Koch, Antwerpen
Periodiciteit: tweewekelijksEerste nr.: 1 dec 1920
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers; krant