Jeunesse Nouvelle : l'hebdomadaire des jeunes. - Fédération Nationale des Jeunes Gardes Socialistes (FNJGS) (Liège Bruxelles : FNJGS, 1937)
Redactie: J.Wincq, L. Jamar, I. Blume, A. Genot, F. Godefroid
Drukker/Drukkerij: Coop Typo-Litho, Liège
Ondertitel: 1945: Journal bimensuel. Organe de la Jeune Garde Populaire de Belgique (Affiliée au RNJ)
Met tekeningen van Leo Campion
Frans
Krant
Keywords: socialistische jeugdbeweging; socialistische pers; arbeidersjeugd