Floreal : l'hebdomadaire illustré du Monde du Travail. - Paul-Boncour, J.; Castaing, M (Paris : Aristide Quillet Editions Floréal, 1919)
Archief Gaston Crommen
Wijziging ondertitel: 4 maart 1922: L'Actualité illustreé: le Travail-les Sciences-les Lettres-les Arts - édition hebdomadaireEerste nr.: 3 jan 1920Hoofdredactie: Paul-Boncour / F. Corcos, M. Castaing (Secrétaires de la rédaction)Redactie: J. Dedet, A. Roubakine, E. Hins, A. Mathiez, F. Crucy, Sévérine, A. PierreBeheer/Administratie: Jean-Lorris (Secrétaire-général) / boulevard Saint- Germain 278, Paris-7e (administration)
Periodiciteit: wekelijks. Vanaf maart 1922 verschijnen twee edities van Floreal: een "édition mensuelle" en een "édition hebdomadaire"
Frans
Periodiek
Keywords: socialistische pers; arbeidersopvoeding; Frankrijk