L' Employé : organe mensuel du Syndicat Général des Employés, Techniciens, Magasiniers et Voyageurs de Commerce de Belgique. - Syndicat Général des Employés, Techniciens, Magasiniers-Emballeurs, Voyageurs de commerce de Belgique (Bruxelles, 1926)
Redactie :Th. Vande Plas, E. Heymann (Verviers), Fr. Duquesne (Charleroi), G. Trigaux (Centre), Ch. Everling, M. Renard, J. Avaux, M. KeymolenBureau/Administratie : rue du Marché-au-Charbon 66, BruxellesDrukker: Imp. Populaire, rue Haute 46, Bruxelles ; Imp. Lucifer, place de la Chapelle 8, Bruxelles (jan.1932)
Periodiciteit: halfmaandelijks, vanaf 1932 maandelijksEerste Nr: 6 juni 1907 ; vanaf 29(1932) 1 verschijnen twee afzonderlijke edities: een Franstalige en een Nederlandstalige
Frans
Krant
Keywords: bedienden; syndicale pers; vakbonden