De Bediende = L'Employé : maandelijksch orgaan van den Algemeenen Bond van Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België = organe mensuel du Syndicat Général des Employés, Techniciens, Magasiniers et Voyageurs de Commerce de Belgique. - Algemeenen Bond van Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België (Brussel, 1927)
Redactie: Priemstraat 17, Brussel = rue du Poinçon 17, BruxellesGeorges Trigaux, Charles Everling, Th. Vande Plas, Emile Heymann (Verviers)Wijziging redactie:1 jan 1929: Huis van den Bediende, Koolmarkt 66, Brussel = Maison de l'Employé, rue du Marché-au-Charbon 66, BruxellesOrganisatie: Algemeenen Bond van Bedienden, Techniekers, Magazijniers en Handelsreizigers van België = Syndicat Général des Employés, Techniciens, Magasiniers et Voyageurs de Commerce de BelgiqueDrukker: Les Arts Graphiques, ch de Haecht 201, BruxellesWijziging drukker:1 jan 1928: Imp. coop. Lucifer, pl de la Chapelle 8, BruxellesBureau van administratie: Priemstraat 17, Brussel = rue du Poinçon 17, BruxellesWijziging bureau van administratie:1 jan 1929: Huis van den Bediende, Koolmarkt 66, Brussel = Maison de l'Employé, rue du Marché-au-Charbon 66, Bruxelles
Tweetalige editie. - Periodiciteit: maandelijks / de staking der Brusselse letterzetters is de oorzaak geweest dat het tijdschrift niet verscheen op 1 mei en 1 juni 1931.
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers; bedienden