Les Annales de l'Economie Collective. - Milhaud, Edgard (Genève, 1925)
Bibliotheek Camille Huysmans
De periodiek werd door Edgard Milhaud geleid tot 26 apr 1960 ; Voortzetting van: Les Annales de la Régie DirecteVoortgezet als: Les Annales de l' Economie Collective : organe trimestriel du CIRIECAndere titels: Annals of collective economy = Annalen der Gemeinwirtschaft = Anales de la Economia ColectivaPeriodiciteit: driemaandelijksEerste nr.: jan 1925
Frans
Periodiek
Keywords: geleide economie; sociale economie; coöperatieve pers