L' Action Syndicale : organe hebdomadaire de la Fédération des Syndicats. - Fédération Générale des Syndicats du Bassin de Charleroi (Charleroi : Edmond Yernaux, 1931)
Hoofdredactie: E. Yernaux
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: 8 jan 1928Laatste nr.: 4 mei 1940
Frans
Krant
Keywords: mijnwerkers; metaalbewerkers; syndicale pers; Charleroi