Stadsdiensten : maandblad uitgegeven door de Algemene Centrale der Openbare Diensten-gewest Antwerpen. - ACOD-gewest Antwerpen (Antwerpen : ACOD, 1948)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks. In de praktijk kon men dit niet waarmakenRedactie: Frans LauwersVerantwoordelijke uitgever: Frans Lauwers, Ommeganckstraat 49, AntwerpenOrganisatie: ACOD-gewest AntwerpenDrukker: De Voorzorg, Ossenmarkt 25, AntwerpenBureau van administratie: Ommeganckstraat 49, Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: syndicale pers; Antwerpen