De Belgische Samenwerking : maandelijksch volksblad. - Belgische Federatie van Socialistische Coöperatieven (Brussel : W. Serwy Belgisch Office Coopératif, 1921)
Motto: De goede huisvrouw is samenwerkster. De spaarzame huisvrouw is samenwerkster. Door de samenwerking kunnen de vrouwen aan den economischen toestand den maatschappij eene richting geven. Arbeiders, tracht dat al uwe werkgezellen lid uwer samenwerkende maatschappij worden. Dat is in uw belang en in het hunne.(1922) Trachten wij elk een nieuw lid bij te winnen. Koopen wij in geene andere winkels meer dan in de Coöperatieve.
Periodiciteit: maandelijks
Hoofdredactie: V. Serwy
Beheer: Gerechtsplaats 4-5, Brussel
Aug.1929: Ninoveplaats 2, Brussel
Aug.1935: Lambert Crickxstraat 6, Brussel
Drukker/Drukkerij: Samenwerkende Volksdrukkerij, Gent
Keywords: coöperatieve beweging; coöperatieve pers