De Volksturner : orgaan der Antwerpsche Gouw van den Socialistischen Turnbond. - Socialistische Turnbond van België (STB) (Antwerpen Brussel : STB, 1923)
Foto Camille Huysmans in feestnummer 1920-1925, p. 2
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: Centrale voor Socialistisch Cultuurbeleid (CSC).; STB; arbeiderssport