L' Avenir Social : revue mensuelle d'éducation ouvrière : revue mensuelle publiée sous le patronage du POB - Huysmans, Camille; Centrale d'Education Ouvrière (CEO); Parti Ouvrier Belge (POB) (Bruxelles : POB, 1927)
Bibliotheek E. Anseele
Fonds Perrone
Raadpleegbaar op microfilm
De collectie Anseele bevat aantekeningen van Edward Anseele sr.
Periodiciteit: maandelijks
Voortzetting van: L'Avenir Social en Education-Récréation
Redactie: E. Vandervelde, Ch. Govaert, H. Vandevelde, F. Hellens, P. Kenis, I. Blume, M. Buset, P. Van Malderen, M. Eemans, N. Jordania, C. Huysmans, P. Thiry, A. Lonay, V. Ernest
Beheer/Administratie: Maison du Peuple, rue Joseph Stevens, Bruxelles / rue des Sables 35, Bruxelles / Chaussée de Bruxelles 205, Tervuren (jan 1931) / Bocksteins, rue Somers 27, Anvers (jan 1932)
Keywords: socialistische pers