Kinderland : orgaan van de Socialistische Arbeidersjeugd voor Vlaanderen. - Socialistische Arbeidersjeugd Vlaanderen (SAV) (Antwerpen Brussel : SAV, 1937)
Eerste nr: mei 1937 Redactie: Volksgebouw, Breydelstraat 12, Antwerpen. Drukkerij: Excelsior, Somersstraat 22, Antwerpen. Beheer: Jozef Stevensstraat 17, Brussel. Bureau van administratie: Stanleystraat 43, Antwerpen
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging