GOC-Gent : infoblad ; GOC-Gent : informatieblad. - GOC-Gent (Gent : Gespreks- en Ontmoetingscentrum voor Homofiele Mannen en Vrouwen, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Ondertitel: 3 maandelijks tijdschrift van GOC-Gent Periodiciteit: driemaandelijks Redactie: verantwoordelijke uitgever: R. Van de Walle Organisatie: Gespreks- en Onthaalcentrum Gent Uitgever: GOC-Gent Bureau van administratie: Ekkergemstraat 96, 9000 Gent S/95/120
Nederlands
Periodiek
Keywords: homobewegingen; Gent