Flikkerij in theorie en praktijk. (Amsterdam : Flikkerij, 1979)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: vier maal in de loop van twee jaar. Onregelmatig
Redactie: Henk Wildschut
Bureau van administratie: Postbus 676, Amsterdam
Nederlands
Periodiek