Informatie Bulletin Cuba : tweemaandelijks tijdschrift. - Werkgroep Informatie Cuba (Amsterdam Antwerpen : Belgisch-Cubaanse Vereniging, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Redactie: Het bulletin brengt in hoofdzaak vertalingen van in buitenlandse tijdschriften verschenen bijdragen over de ontwikkeling in Cuba en andere Latijns-Amerikaanse landenAdministratie: Maria C.J. Snethlage, Vossiusstraat 28, Amsterdam
Nederlands
Periodiek
Keywords: Cuba; Latijns-Amerika.