International Review of Social History. - Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis (IISG) (Amsterdam Cambridge : IISG Cambridge University Press, 1956)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit : verschijnt driemaal per jaar
Engels
Periodiek
Keywords: wetenschappelijke tijdschriften; sociale geschiedenis