Voor Allen : de Werkman. (Ieper : SM De Ontvoogding, 1934)
Hoofdredactie: Lokaal : de Ontvoogding, Ieper
Raadpleeg de microfilmrollen.
Eerste nr.: 6 mei 1934
Nederlands
Krant
Keywords: BWP-federatie Ieper; socialistische pers; krant