De Toekomst : socialistisch weekblad. Orgaan van de Mechelse Federatie der Belgische Werklieden-Partij. - BWP-federatie Mechelen (Mechelen : BWP, 1903)
Motto: Al wie Plichten vervult moet Rechten hebben! / Zij die het slaaflijksch werk verrichten genieten gewoonlijk het minste
Ingebonden in "De Demokraat", jg.28(1939)
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; Mechelen