De Textielarbeider : orgaan der Soc. Textiel-Arbeiderscentrale van België : orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België : halfmaandelijksche uitgave van de Textielarbeiderscentrale van België. - Textielarbeiderscentrale van België (TACB) (Gent : A. De Backer, 1907)
Wijziging ondertitel : Orgaan der Belgische Textielfederatie (15 jan. 1907) ; Orgaan der Socialistische Textiel-Arbeiderscentrale van België (jan. 1923) ; Orgaan der Landelijke Textielarbeiderscentrale van België (jan 1926) Motto:Vereenigd zijn wij alles ! Onvereenigd zijn wij niets !Eerste nummer: jan 1905. Laatste nummer: In juli 1914 verscheen het laatste nummer vóór WO I. Het eerste nummer van de achtste jaargang verschijnt in januari 1923
Online raadpleegbaar
Periodiciteit: "Verschijnt twee maal per maand" : maandelijks (jan. 1914)
Eerste nummer: jan 1905
Nederlands
Krant
Keywords: syndicale pers; krant