Le Pays Mosan. - Fédération Socialiste de l'Arrondissement de Namur (Namur : Léon Gris, 1928)
Wijziging ondertitel : La Bataille Provinciale (jun. 1929)Redactie: René Dieudonné, Léon Degraux, Lucien HarmegniesBeheer/Administratie: Louis Lelorain, Maison du Peuple, boulevard Cauchy, NamurDrukker/Drukkerij: Imprim. du Peuple, SC Namur
Periodiciteit: wekelijksEerste nr.: 8 jan. 1928
Frans
Krant
Keywords: socialistische pers; Provincieraadsverkiezingen van 1929; krant