De Voeding : maandelijksch orgaan van de Centrale Vereeniging der Voedings- en Landarbeiders van België. (Brussel : Centrale Vereeniging der Voedings- en Landarbeiders van België, 1924)
Hoofdredactie: Hoogstraat 28, Brussel. Redactie: P. Heckters, J. Lauwers, H. Thijs, R. Vergeylen, A. Dumoulin, P. Van Maldere, W. Derix, Osc. Lemaire, C. Mertens, G. Jorissen, A. Savoie, J. Mellekeer J. Vansina, E. Carleer, J. De Potter, J. Hans. Beheer/Administratie: Hoogstraat 28, Brussel (beheer). Drukker/Drukkerij: Samenw. Drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Periodiciteit: maandelijks
Hoofdredactie: Hoogstraat 28, Brussel. Beheer/Administratie: Hoogstraat 28, Brussel (beheer). Drukker/Drukkerij: Samenw. Drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Redactie: P. Heckters, J. Lauwers, H. Thijs, R. Vergeylen, A. Dumoulin, P. Van Maldere, W. Derix, Osc. Lemaire, C. Mertens, G. Jorissen, A. Savoie, J. Mellekeer J. Vansina, E. Carleer, J. De Potter, J. Hans.
Beheer/Administratie: Hoogstraat 28, Brussel (beheer)
Drukker/Drukkerij: Samenw. Drukkerij Lucifer, Kapellemarkt 8, Brussel
Nederlands
Keywords: bakkerijen; krant; syndicale pers; nachtarbeid