Social-Demokraten. (Kobenhavn : Socialdemokratiske Foreninger, 1896)
Bibliotheek Camille Huysmans
Duits
Frans
Engels
Krant
Keywords: Tweede Internationale (1889-1919).; socialistische pers; Denemarken