De Ontwaking : weekblad der Werkliedenpartij van het Arrondissement Roeselare-Thielt. - BWP-federatie Roeselare-Tielt (Meenen : SM De Volksverheffing, 1920)
Redactie: H. Dewaele, Kortrijkstraat 119, Iseghem ; Volkshuis, Consciencestraat, Roeselaere (29 jan. 1922) ; Henry Dewaele, Volkshuis, Kruisstraat, Iseghem (4 jan.1925) ; A. Van Keersbulck (6 sep. 1925) ; A. Dierkens, Statiedreef 147, Roeselare (28 mei 1933)Beheer/Administratie: E. Missiaen, Parkstraat 10, Meenen ; Handelskwartier, Yper ; Albert Van Keersbulck, Café de la Gare, Statieplaats, Thielt (6 sep. 1925) ; Hoogstraat 9, Thielt (3 jan.1926) : H. Decancq (11 jan 1931) ; Cam. Dierckens, Ons Huis, Hoogstraat 9, Thielt (28 mei 1933)Vignet: arbeidersleger marcheert naar de opgaande zon
Bibliotheek Camille Huysmans
Online raadpleegbaar
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers; Roeselare; Tielt