La Jeunesse et le Mouvement Syndical. - Commission Syndicale de Belgique (Bruxelles : CSB, 1933)
Redactie: C. Mertens, Th. Bergers, J. Nihon, G. Schmook, V. Thijs, F. Noppens, F. Wagner, J. Galliaert, A. Fuss, J. Engels
Enkel te raadplegen op de website : zie digitale bronnen
Microfilms worden niet geraadpleegd
Bijvoegsel bij Le monde syndical belge
Zie ook: De Jeugd en de Vakbeweging, bijvoegsel bij De Belgische vakbeweging
Periodiciteit: onregelmatig
Voortgezet als: Le Cri des Jeunes
Keywords: SKB; arbeidersjeugd; syndicale pers