Nagels met koppen : propagandaschrift uitgegeven door de Gentsche Federatie der BWP. (Gent : BWP, 1925)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Periodiek
Keywords: antimilitarisme; Parlementsverkiezingen van 1925; Gent