Au secours! : organe mensuel de la Section Belge du Secours Rouge International. - Secours Rouge International (SRI) (Bruxelles : SRI, 1932)
Speciale editie ter vervanging van het in beslag genomen nummer, nl. nr.4 van de zevende jaargang
Periodiciteit: maandelijks
Frans
Periodiek
Keywords: algemene staking van 1932; communistische pers