De Diamantbewerker : orgaan van de Algemeene Diamantbewerkersbond van België. - Algemene Diamantbewerkersbond van België (ADB) (Antwerpen : ADB, 1914)
Redactie: L. Van Berckelaar
Periodiciteit: wekelijks
Nederlands
Krant
Keywords: diamantbewerkers; syndicale pers