Eenheid in de Strijd. - Revolutionaire Arbeidersliga (RAL) (RAL, 1971)
Het betreft in feite verschillende bedrijfsblaadjes en stakersgazetten (General Motors, Bell Telephone, Gevaert, Openbare Diensten, Onderwijs, Shop/Dokwerkers, Ford, Boelwerf, Unigro, bankbedienden) vaak door dezelfde (wisselende) personen uitgegeven. De nummering is niet consequent en van sommige nummers is niet duidelijk over welk bedrijf het gaat.
Nederlands
Periodiek
Keywords: Revolutionaire Arbeidersliga (RAL).; trotskisme