Volksgazet : dagblad der Werklieden-Partij - Eekelers, Willem; Belgische Werkliedenpartij (BWP); Huysmans, Camille (Antwerpen Antwerpen : Excelsior Ontwikkeling, 1914)
Bibliotheek Camille Huysmans
Eerste nr na Wo 2: 4 sep 1944: bevrijdingsnr.17 jul 1978 (nr.263): eerste uitgave van Volksgazet onder de verantwoordelijkheid van NV "De Roos"
Nederlands
Krant
Keywords: socialistische pers