De Klep : een uitgaven van het Vrouwencentrum. - Vrouwencentrum Antwerpen (Antwerpen : Vrouwencentrum Antwerpen, 1976)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks
Redactie : Prinsesstraat 48, 2000 Antwerpen
Nederlands
Periodiek
Keywords: vrouwenorganisaties