Filmgids : maandblad van de SFCC gewest Antwerpen. - Centrale Cineclub IEV (Antwerpen : Centrale Cineclub IEV, 1963)
Bibliotheek Camille Huysmans
Periodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: Socialistische federatie van Cineclubs; film