Journal des Instituteurs : journal hebdomadaire. - Fédération Générale des Instituteurs Belges; Algemeenen Belgischen Onderwijzersbond (Brussel : Alg. Belgischen Onderwijzersbond, 1923)
Bibliotheek Camille Huysmans
Frans
Krant
Keywords: syndicale pers; onderwijspersoneel