Koepelkrant. - Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit (FWH) (Gent : FWH, 1991)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf 05(1995) : tweemaandelijks
Redactie : Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit (FWH), Vlaanderenstraat 22, 9000 Gent ; vanaf (2000) 47: Kammerstraat 22, 9000 Gent
Nederlands
Periodiek