De Toorts : staat- en letterkundig weekblad voor Holland, Vlaanderen en Zuid-Afrika. (Utrecht, 1916)
Bibliotheek Camille Huysmans
Nederlands
Periodiek
Keywords: Vlaamse Beweging; Groot-Nederlandse gedachte; Zuid-Afrika.