De socialistische idee : doctrinale kaderblad der Brusselsche socialisten : kaderblad voor socialistische militanten uitgegeven door de Socialistische Partij. ([S.l.] : [s.n.], 1942)
Andere ondertitel: maa 1943: Kaderblad van de Vlaamsch socialistische Beweging
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën worden geraadpleegd
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; clandestiene pers