De Sociaal Democraat : orgaan van de BSP afdeling Antwerpen : orgaan van de Vlaamse socialisten afdeling Antwerpen. - BSP-afdeling Antwerpen; SP-afdeling Antwerpen (Antwerpen : BSP SP, 1949)
Bibliotheek Camille Huysmans
Peridodiciteit: maandelijks
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; Antwerpen