De Pionier : maandblad van de Socialistische Jeugd. - Socialistische Jeugd (SJ) (Antwerpen Brussel Leuven, 1943)
Bibliotheek Camille Huysmans
Voortgezet als: Jeugd: maandblad van het SJV, waarvan het eerste nummer verschijnt op 1 mei 1946. De nummering van De Pionier wordt voortgezet.Redactie: Bert Van Kerkhoven. Vanaf februari 1945 (nr.2) neemt Gerrit Kreveld de redactie waar
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische jeugdbeweging; socialistische pers