L' Etincelle [clandestien]. - PCB-fédération de Charleroi (Charleroi : PC, 1941)
Ondertitel: 1 mei 1941: Organe de lutte pour le Pain, la Paix et la Libertéjul 1944: Organe de la Fédération de Charleroi du Parti Communiste
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar in de leeszaal
Frans
Periodiek
Keywords: communistische pers; clandestiene pers; Charleroi