Problemen : maandblad van de Studie- en Dokumentatiedienst van het Algemeen Belgisch Vakverbond. - Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) (Brussel : ABVV, 1947)
Jozef Bondas schrijft in de inleiding van het eerste nummer: "Problemen" zal maandelijks verschijnen en zal naast oorspronkelijke artikels ook syndikale, ekonomische en juridische rubrieken bevatten opgesteld door specialisten. Het tijdschrift zal een overzicht geven van de aktiviteit van de paritaire komité's. Het zal de grote ekonomische en sociale feiten kommenteren en de boeken bespreken, die voor belang zijn van de syndikalist"
Medewerkers: P. Bougnet, E. De Nauw, P. Horion, H. Fayat, P. Lambert, C. Mertens, R. Miry, E. Van der Aa, A. Wauters, A. Puissant, J. Bondas, M. De Queecker, M. De Laet, E. Lobet, L. Reneau, R. Vanalderweireldt, E. Vinck, A. Vranckx, P. Frantzen, L. Delsinne, A. Haulot, H. Janne, E. Maréchal, M. Somerhausen, G. Vandeveken, R. Coitre, N. De Bock, G. Dejardin, P. Finet, G. Fischer, J.P. Paulus
Zie ook: Problèmes
Periodiciteit: maandelijks
Redactie: redactiesecretariaat: Jozef Stevensstraat 8, Brussel
Nederlands
Periodiek
Keywords: syndicale pers