Le Métallurgiste : bulletin de documentation syndicale. - Centrale des Métallurgistes de Belgique (CMB) ([S.l.] : CMB, 1925)
Wijziging ondertitel: 1 jul 1944: bulletin de doctrine syndicaleRedactie: geen vermeldingUitgever: geen vermelding van uitgever
Originele exemplaren worden niet geraadpleegd. Enkel de fotokopieën zijn raadpleegbaar
Nederlands
Periodiek
Keywords: metaalbewerkers; syndicale pers; clandestiene pers