Opzij : radikaal feministisch maandblad. - Stichting Opzij (Amsterdam : Stichting Opzij Weekbladpers, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit: maandelijks
Redactie: Hedy d'Ancona, Wim Hora Adema, Liesbeth Brandt Corstius, Renate Dorrestein, Simone Koudijs, Jolanda aan de Stegge, Anke Manschot, Marja Vuijsje, Jacqueline Wesselius, Liddie Austin
Adres: Kloveniersburgwal 23, postbus 1311, 1000 BH Amsterdam
Uitgever: Stichting Opzij sep 1981: Weekbladpers, Amsterdam Administratie: Weekbladpers, Postbus 1311, 1000 BH Amsterdam
Verantwoordelijke uitgever Vlaams katern: Jet Vloemans, Grote Hondstraat 99, 2018 Antwerpen
Nederlands
Keywords: vrouwenpers