Anderzijds : een tijdschrift van de Provinciale Dienst Minderheden. - Provinciale Dienst Minderheden (Gent : Provinciaal Centrum voor Interculturele Vorming, 1994)
Maa 1996: Een tijdschrift van het Provinciaal Centrum voor Interculturele Vorming Eerste nr.: nulnr.: sep 1994 Redactieverantwoordelijke: Marga Bonte maa 1996: Pascale vander Meeren Medewerkers: Jacques Boucneau, Greet De Kesel, Godelieve Van Geertruyen Organisatie: PCIV Uitgever: Uitgegeven in opdracht van de Bestendige Deputatie van de Provincieraad van Oost-Vlaanderen Drukkerij: Van Wassenhove, Oudenaarde Administratie: Seminariestraat 2, 9000 Gent
Periodiciteit : vier maal per jaar
Nederlands
Periodiek
Keywords: huisvesting; maatschappelijk werk; migrantenbeleid