De Rode Lijn : SP-info magazine voor SP en CSC-leden. - SP-afdeling Oostende; CSC-Oostende; sp.a-afdeling Oostende; Curieus-afdeling Oostende (Oostende : SP-CSC, 1996)
Wijziging ondertitel: (2001) 6: info-magazine voor sp.a en csc leden
(2003) 3: info magazine voor sp.a en Curieus leden
Waarin opgenomen: SP-Nieuwsbrief "Luchthaven"
Periodiciteit: tweemaandelijks. Vanaf 2003 vier maal per jaar.
Voor het actuele nieuws van de afdeling Oostende, raadpleeg de website van sp.a. In jouw buurt
Nederlands
Periodiek
Keywords: socialistische pers; Oostende