Emensipasie. - Centra voor Geboorteregeling en Seksualiteit (CGSO); Vereniging voor Seksuele Hervorming (VVSH) (Antwerpen : CGSO, 1978)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : tweemaandelijks, vanaf 1983 driemaandelijks
Redactie : CGSO
Nederlands
Periodiek
Keywords: seksualiteit; seksuele voorlichting