De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad. - Peperkamp, René (Best : Best Publishing Group, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Periodiciteit : maandelijks ; vanaf (1988) 97 tweemaal per week; vanaf (2007) 578 : driewekelijks
Redactie : Postbus 10, 5680 AA Best
Nederlands
Periodiek