L' Idée : bi-mensuelle. (Saint-Josse-ten-Noode : Denis Villeval, 1894)
Het tijdschrift dat verscheen door toedoen van Denis Villeval was geen spreekbuis van een beweging, maar bood een periodieke bloemlezing van anarchistische en aanverwant bevonden teksten (bron: Rood en Zwart, p.177)
Periodiciteit : tweewekelijks
Redactie en administratie: rue Linnée 58, Saint-Josse-ten-Noode
Drukker: Imp. Denis Villeval, rue Linnée 58, Saint-Josse-ten-Noode
Fotokopieën
Frans
Periodiek