Lien. - Union des Progressistes (UP) (Liège : UP, 1977)
Het septembernummer van 1977 bevat een tekst van de "Ligue Révolutionnaire des Travailleurs" die de "Union des Progressistes" analyseert en evalueert, een jaar na haar oprichting Redactie en administratie: Léopold Renard (éditeur responsable), rue du Vertbois 5, 4000 Liège (adres UP)
Frans
Periodiek
Keywords: trotskistische pers