Venceremos. ([S.l.] : [s.n.], 1971)
Pamflettaire periodiek gericht tegen de dictatuur in Brazilië. Het tijdschrift geeft informatie over de guerilla en bevrijdingsbeweging in Brazilië, maar verstrekt geen gegevens over redactie en administratie. Het beweert te ontsnappen aan de censuur van de dictatuur
Portugees
Periodiek
Keywords: Brazilië