Genster : maandblad voor studie en aktie. (Leuven : [s.n.], 1968)
Redaktie: "...studenten van de vier universiteiten en van verschillende instellingen voor niet-universitair hoger onderwijs; ook leraars, simpatizanten, mensen uit alle takken van het middelbaar onderwijs werken mee." / Edi Clijsters (verantwoordelijke uitgever)Drukkerij: Acco, Brusselse straat 118A Leuven
Nederlands
Periodiek
Keywords: studentenpers